Saturday, February 7, 2009

amer dah ketawa



alhamdulillah amer dah genap 2 bulan, dan dah pandai ketawa bila kena agah...masa ni lah paling seronok tengok baby..rasa tak nak ke mana-mana nak duduk mengadap dia je 24 jam.tapi memandangkan tugas mengiringi dan entertain tetamu menjadi keutamaan kerja di jeddah ni so kenalah jugak tinggal-tinggalkan amer kat rumah dengan bibik. khamis yang lepas we all kena attend perlawanan bowling semua negara asia di pusat bowling tahlia, jeddah. antara pemain utama ialah we all suami isteri.alhamdullillah kumpulan malaysia dapat tempat ke-2 dari 14 negara asia. jatuhan pin terbanyak wanita macam biasa dapat ke pn rosie, isteri congen jeddah, tapi kali ini memang hebat, 4 kali strike~BAGGER!masyallah..congratz kat puan!



sebelah malamnya ramai-ramai lah rombongan cik kiah ke airport pulak..menghantar si suzenn nak balik for good..tak sangkalah suzen menitiskan airmata nak meninggalkan jeddah sebab selama ni bukan main hepi lagi dok shopping sakan nak balik malaysia..yelah sapa tak sedih nak tinggalkan tempat mencari rezki yg dah hampir 5 thn kat situ..dengan kengkawan yang suPERr best macam kitaorang kan suzen hehe.tapi suzen jangan jeles, lepas baliik dari airport kitaoraang 5 family pergi makan tomyam kat asia restoran then pergi main bowling pulakk kat iceland!! hah tu dia..sesekali berkumpul terus menerus sampai tengah malam.bawak baby lagi(tapi bwk bibik gak).cumanya gambar kat iceland tak de orang ingat nak snap..memang tak boleh la nak lawan suzennyer ingatan part ammbik2 gambar nih hehe..so selamat berkhidmat di tanahair untuk brother mk, semoga u all sekeluarga bahagia raya di sana dan jangan lupa bersedekahh banyak2 untuk sekolah tahfiz atau anak-anak yatim kat malaysia (OKB kan tue) ok!

No comments: