Thursday, March 19, 2009

stop for a while

rasa nak stop ber blogging...

1- nak balik malaysia for 1 month
2- x sempatlah..masa terlalu cepat berlalu.lagipon bukannya ada peminat pon, xde org suruh apa pasal nak kena mengarang hari2 ekk..mmm da'wah tu memang la penting..kena jugak lah sampaikan apa2 yg kita rasa boleh di share dengan org lain..

tengok dulu mcmana 2-3 buln nih

5 comments:

kakpah said...

dont stop. Cuti rehat tak pe.
Kadang-kadang orang masuk blog kita ni cuma tak tinggal komen je. Kpah suka baca apa yang you tulis.

Selamat balik bercuti.

kaamyl fauzi said...

a'ah auntie..adik pun suka baca
jangan la stop yea ;(
writer's block je kot tu..

Mksuzana said...

masa bercoti tu.rehat jer ler.bila free continueee ler....macam merajuk jer.....can't wait to C u....

Umie Bihah. Abha, Saudi Arabia. said...

salam kak salmi...nice blog, baru entry baca, teruskan usaha...

kakpah said...

Bila nak mula balik tulis entry ni. lama sangat dah bercuti hehe..