Friday, June 5, 2009

'aamer- the latest

untuk tatapan ahli keluarga dan kawan2 di malaysia especially bib n suzenn..
'amer dah pandai makan segala yang disuap ke mulutnya esp kentang, carrot n sayur2 rebus n blended..gigi bawah dua batang bakal muncul dah terasa nak keluar dah leni.
terkini nenek 'aamer dah balik ke malaysia tapi di ganti oleh cik dah iaitu auntie seblah baba, so oklah tak terasa sangat ketiadaan nenek minggu ni.



minggu ni juga adalah minggu sibuk bagi saya, majlis besday agong dan banyak tetamu dr ptrajya dn family hendak dientertain..memasak la apalagi hehe..so hopefully cerita ttg muzium di mekah yng dh lama saya nak paparkan tapi belom smpt lagi akan dapat saya taipkan next week insyaallah.

fikiran pon masih bercelaru lagi, kerana barang2 yang nak dibawa balik belom settle packing lagi,nak kerja pon belum dapat fit back lagi..adehh fening jugk nak balik abis rupa2nya.

doakan saya dapat settlekan segla perkara sebelum bulan puasa menjelma..nak puasa dan raya di malaysia..

6 comments:

kakpah said...

Dah besar amer. Duduk arab dah rupa arab haha.. nak balik for good? mesti banyak kerja yang memenatkan untuk persiapan balik.

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

nanti kita jumpa insya allah ya amer..

kaamyl fauzi said...

a'ah masyaAllah amir muka macam arab betul..hopefully dpt jumpa kt msia nnt insyaallah.. jemput dtg umah ye auntie.. :)

eita_tks said...

montel amer skrg n bertambah handsome....Sedih la plak salmi dah nak balik...:(

mama_sal said...

k pah~packing n unpacking mmg memenatkn..sbr je la
lotfi~ jupe kat ganu ke kelate?
adik~ umah adik kat aner leni..pj lagik?
ieta~ patah tumbuh ilang berganti..ma fi musykilah hehe

Mksuzana said...

wah2...meriah nyer si ameer....macam hero hindustani....caya lahhhhhh...miss u