Tuesday, March 10, 2009

makin bz

baby 'aamer yang dah masuk 3 bln dah pandai nak suruh diangkat jek..ni buatkan mamanya bz n tak sempat nak updet blog selalu..bila malam pas maghrib time paling kritikal..

abangnya ammar nak buat homework, mengaji quran dan reading..pastu terus LaPArr nak makan malam..kengkadang nak makan dulu sblom reading..oklah...adehh! baby pon sama naik nangis, lapar gak nak susu..nii baru dua org..caner agaknya mak kita dulu bela sampai 5-8 orang anak?

mak mentua saya lagi hebat 9 org anak.orang kelate...huhhh..tabiklah!!




ni dah relax dah..ssukanyer nengok anak2 time kenyang ye..hehe

3 comments:

kaamyl fauzi said...

auntie..pakai photoshop ke yg gambar jadi puzzle ni? bestnye! adik igt nak buat camtu la utk header kat blog. tapi x pandai la pulak =P adeh

eita_tks said...

waaa...dah pandai godeh2 kt blog nie...dlm dok bz...sempat blajar..tabik sprinngg kt mama sal..

mama_sal said...

adik..
buat kat sini
http://bighugelabs.com/flickr/

try ok!

ieta..hehe..pelan2 la belajo, lom teror lg cam ita..x pandai lg letak sound!