Saturday, November 14, 2015

Seoul Last Day

Nampaknya hari terakhir adalah hari shopping full swing. Firstly kami ke Kwangjo Market sebab saya nak beli sutera korea.puas hati dapat rembat 4 pasang sutera korea dan beberapa pasang cotton sebagai kenangan.
 
entrance kwang jang market
 

Korean silk
 
 

selipar ni berlubang kat bawah elok untuk toilet..tapi tak beli pon..
 
 
 
Laluan di kwangjang market sebelum sampai kedai sutera hahaa..


segala jenis kimchi pon ada 
 


atau di laluan keluar..smelly gaklaa
 


Kemudian ke namdaemon market untuk grab all the brooches yang diidam2kan oleh kami selama ini..Sebenarnya nandaemun ni macam area jalan TAR la, luas dan banyak building bertingkat2, so kena tanya orang building mana satu jual brooch..Alhamdulillah ada jugakla sikit2 bahasa korea punya ayat2 yang saya ingat, so bermanafaat la bila tanya kat ahjuma2 di situ..kikiki..
 
 
landmark sebelum nandaemun market..LV gitu
 
Wow sebanyak2nya brooch sampai rambang mata..
 


ada yang murah ada yang mahal..tapi memang shiningla batu-batunya sebab high quality product

grab gak sepasang sudu bertulis korea kiki

dah ada di kl jual potatoes cucuk macam ni
 
kemudian sampai ke malam kaki dihayun membeli segala yang diperlukan..uwhaa!
 

night market
 
Maka, berakhirlah trip korea kami untuk tahun 2015...anyeong!! Tahun 2016..istanbul aku datangg insya ALlah!!!

No comments: