Wednesday, December 8, 2010

sampai jugak ke mount kinabalu!



seronoknya dapat menjejakkan kaki setelah berumur lebih suku abad ke bumi ranau, sabah...
pengalaman yang tak dapat dijumpai di tempat lain...duduk di hotel heritage and spa berlatarbelakangkan gunung kinabalu sangat2 menyejukkan mata memandang...masyaallah...indah bumi ciptaanMu ya Rabb!



Selain daripada dapat melaksanakan tugasan memberi taklimat dan berbengkel dengan guru2 pedalaman di sabah, selesai mesyuarat, cuti satu hari lagi untuk round2 sekitar ranau...

Ini dia pengalaman yang paling menarik..FISH SPA!!Ikan kelah dan sebarau sedang menggigit2 kaki...eeeeeeee sakitt!!




Di Ranau ada DEsa Cattle atau tempat penternakan susu lembu macam di new zealand!! cuaca yang sejuk, dengan berlatarbelakangkan mount kinabalu..saling tak tumpah macam kat new zealand..



My fren, Murni..

2 comments:

I-nie91 said...

awww,.,.
kak x sakit ke ikan tu gigit2??hahaha

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com

mama_sal said...

I-nie..thnz sudi ziarah rumah akak...
time ikan tu gigit rasa cam nak tendang2 dier..tpi sgt thrill nak cuba jugakk spa ikan kelah tu hehehe..after all best la jugak bila ada ikan yg tolong makan kulit2 mati kat kaki kita bila lagik??ahhahaha..