Monday, October 5, 2009

~s.h.a.r.i.n.g is c.a.r.i.n.g~

Score A Programme™ menyediakan peluang untuk anak saya dan anda menjadi cemerlang di dalam pelajaran (di samping enjoy belajar), dan kita ibubapa menjadi gemilang di dalam bisnes (di samping enjoy duit).

Bagus untuk budak-budak ni… daripada main computer & tv game je… dan bagus untuk ibubapa juga… sebab busy macam mana pun kerja, masih boleh pantau prestasi pelajaran anak-anak.
Score A Programme™ juga diwujudkan untuk mengatasi masalah-masalah yang dihadapi oleh ibubapa dan pelajar sendiri seperti:-


Sikap Para Pelajar:-

~Merasa beban dan bosan untuk belajar cara konvensional yang hanya menggunakan buku sebagai medium menuntut ilmu;
~Tiada motivasi untuk menjadi pelajar cemerlang;
~Tiada minat untuk membaca buku dan membuat buku latihan;
~Selalu menghabiskan masa di depan komputer dengan chatting, bermain game dan melawat laman-laman web yang tidak berfaedah; juga
~Hanya lemah dalam beberapa topik sahaja-tak perlu la ke tuition

Masalah Ibu bapa:-

~Tidak dapat menilai pencapaian akademik anak anda;
~Tidak berpuas hati dengan keputusan peperiksaan anak;
~Anak hanya membawa balik kad laporan 2 kali setahun;
~Kurang pasti akan persediaan peperiksaan anak anda;
~Anak anda menghadapi tekanan/ takut peperiksaan justeru hilang minat untuk belajar;
~Membelanjakan wang yang banyak tetapi anak masih gagal memperolehi keputusan diharapkan;
justeru itu..
Score A Programme™ ialah program Webucation (gabungan website dan education) yang pertama di Malaysia.Saya orang Kem. Pelajaran kena kempen lah program2 sebegini- SANGAT BAGUS UNTUK ANAK2 kita!

Cuba check Score A Programme™ kat sini: www.scorea.com

Untuk online demo Score A Programme™,

Masukkan Demo ID: 82828

Score A Programme™ – 24 jam sehari, 365 hari setahun, bila-bila masa, di mana-mana jua !

Hanya dengan 7 minit sehari, anda boleh mengubah prestasi anak anda menjadi jauh lebih cemerlang, gemilang dan berkeyakinan tinggi !



e report card: kita bole check soalan apa yang anak salah dan lemah




Maklumat lanjut kena cal saya..x larat nak taip panjang2 dan orang yang luarbiasa sahaja nakkan kelainan dalam hidup mereka.

Pengalaman saya~ ammar dah makin seronok belajar tru online kerana dia memang suka mengadap game n laptop! so kenalah dengan taste dia!Cal me:~~0388844418(p) atau 03 888902842(r)

2 comments:

kakpah said...

selamat hari raya sal. banyak lagi kueh raya?

mama_sal said...

ada lagikk..k pah dtg la jenguk teratak saya kat persint 11..hehe