Thursday, March 18, 2010

children dayout

cuti chinese new year yang lepas, kakak saya, kak yan pergi umrah, kerana nak set up bisness baru dia ANAS TRAVEL di senawang.ke mekah untuk bayar hotel2 di sana la, tanda jad, sign mou.selain umrah dia buat tour ke serata dunia.kakak saya ni memang la expert bab2 meniaga, dulu sejak 20 tahun yang lalu dialah yang memajukan **** travel hingga msyhur sekarang, dah sampai masanya kak yan quit dan buat bisness sendiri.so, sepanjang seminggu cuti tu, saya kenalah menjaga anak2nya, tu yang bawak budak2 ke pantai kuala linggi..tempat yang 6 tahun tidak saya kunjungi...masyaallah...masih indah dan bersih terpelihara lagi kawasan chalet kat situ, pasir pantainya lembut,kawasannya redup, chalet pun murah..kira berbaloi la nak bawak anak2.bayangkan berkayak hanya rm15 sejam!! jauh beza ngan kat jeddah!

nurul, ammar n syaza ( anak abang)

naufal, ammar n nurul

'aamer dah keletihan...sakan main air!

si naufal n nurul anak k yan..seronok benar la budak2 main pasir n air..

No comments:

The Wedding of Ammar~Eka

16 November 2017 Solat Hajat di Surau Dwiputra diadakan selepas solat maghrib diimamkan oleh suami. Alhamdulillah kehadiran seperti jemput...